مطالب موجود در بخش اجرام آسمانی
بشقاب پرنده
اشیای ناشناس پرنده (بشقاب پرنده) یا یوفو اصطلاح رایج برای هر پدیدهٔ هوایی که علت آن نمیتواند به آسانی و یا بلافاصله توسط ناظر شناخته شود، است.
ستاره قطبی
ستاره قطبی یا ستارهٔ شمالی ستارهای است که بسیار نزدیک به امتداد محور زمین بر کره سماوی باشد، و جهت شمال (در نیمکره شمالی) یا جنوب (در نیمکره جنوبی) را نشان میدهد؛ و ستارهای است که با این موقعیت محلش نسبت به ناظر ساکن روی زمین تغییر نمیکند.
صورت فلکی خرس کوچک یا دب اصغر
خرس کوچک یا دُبِّ اصغر (در لاتین: Ursa Minor، در انگلیسی: Little Bear) صورت فلکی کوچکی در آسمان شمالی (نیم کره شمالی) میباشد.
صورت فلکی خرس بزرگ یا دب اکبر
خرس بزرگ یا دُبّ اکبر نام یکی از صورتهای فلکی است. خرس بزرگ یکی از معروفترین صورت فلکیهای آسمان و همچنین مهمترین صورت فلکی فروردین ماه است.
پیکان (صورت فلکی)
پیکان یا سَهم که در لاتین (Sagitta) و در انگلیسی (Arrow) نامیده میشود جز صورتهای فلکی کوچک میباشد. پیکان پس از چلیپا و اسب کوچک سومین صورت فلکی کوچک در آسمان شمالی و نزدیک به مثلث بزرگ تابستانی است و به شکل تیرِ ازکمانرهاشده تصور میشود.
بره (صورت فلکی)
صورت فلکی بَرّه یا حَمَل، دارای سه ستارهٔ اصلی رنگپریده به صورت مثلثی مختلف الاضلاع میباشد. و از صور فلکی منطقهالبروجی است.
شرطین در این پیکر آسمانی ستارهای دوتایی است.
صورت فلکی برساووش
بِرساوُش یا بَرساووش یا بَرندهٔ سر دیو( Perseus) یکی از صورتهای فلکی است که در نیمکره شمالی دیده میشود. برساووش از ۴۸ صورت فلکی بطلمیوسی و ۸۸ صورت فلکی مدرن است. برساووش کمی دورتر و حدودا در قسمت شرقی زن بر زنجیر قرار گرفتهاست.
بادبان (صورت فلکی)
بادبان( vela) یک پیکر آسمانی جنوبی است و مجاور صور فلکی تلمبه٬قطبنما٬کشتیدم٬شاهتخته و قنطورس است.